• Strandrolstoel 1
 • Strandrolstoel 2
 • Deejay
 • Twee op een trap
 • Mute Sounds
 • Mute Sounds Zeepbel

Onbeperkt Haags is het online platform voor en door Haagse jongeren met een fysieke beperking en/of een chronische ziekte.

Met de website willen wij de Haagse jongeren met een fysieke beperking en/of chronische ziekte informeren en inspireren. Dit willen wij doen door:

 • Het geven van relevante informatie
 • Het delen van ervaringen
 • Het vragen wat er leeft onder de Haagse jongeren met een fysieke beperking

De jongeren van Onbeperkt Haags werken vrijwillig mee met het project en hebben allemaal te maken met een fysieke beperking en/of chronische ziekte. Samen willen zij van Den Haag een stad maken waar iedereen, met of zonder beperking, mee kan doen en zich thuis voelt.

Onbeperkt Haags is in maart 2011 in opdracht van Voorall ontwikkeld door Christien Innikel. Dit om te weten te komen wat er onder de naar schatting 21.000 Haagse jongeren met een fysieke beperking en/of chronische ziekte leeft en waar zij behoefte aan hebben. Zodat Voorall ook de belangen van de jongeren kan behartigen en de gemeente en andere betrokken instanties kan  adviseren. In november 2012 heeft Voorall de coördinatie van het project overgenomen.

Heb je een idee, opmerking of wil je meedoen?

Stuur even een berichtje via Twitter of Facebook of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De redactie van Onbeperkt Haags bestaat uit jongeren met een lichamelijke beperking en/of chronische aandoening die zich vrijwillig inzetten voor het jongerenplatform.
Wij willen laten zien wat er allemaal mogelijk is in Den Haag.

Lees hieronder verder voor wat meer informatie over ons.

 • Michel
  Hoi, ik ben Michel en ik ben 29 jaar oud. Ik werk inmiddels al 6 jaar bij Onbeperkt Haags en hou me onder andere bezig met de website en de Facebookpagina.
  Daarnaast help ik ook graag mee bij de voorbereiding van evenementen die Voorall organiseert en doe ik mee aan de toegankelijkheidstesten van Ongehinderd.nl/denhaag.
 • Lysanne
  Ik heb van 2013 tot 2017 zo'n 20 uur per week op kantoor gezeten om de website, facebook en twitter te onderhouden door stukjes te schrijven en artikelen te plaatsten.
  Sinds mei 2017 heb ik een betaalde baan, waardoor ik veel minder frequent op kantoor ben. Maar ik schrijf nog steeds stukjes voor op de website.

 • Sanne
 • Charelle
  Ik ben 25 jaar en sinds januari 2019 werkzaam als coördinator bij Onbeperkt Haags. Ik houd de website bij, plan (in samenspraak met de andere leden) redactievergaderingen in en schrijf artikelen voor de site. Zo nu en dan zet ik mij ook in voor andere projecten binnen Voorall. In mijn vrije tijd luister ik graag naar muziek en knuffel ik wat af met mijn kat.  

Voorall is op 1 oktober 2006 met behulp van subsidie van de gemeente Den Haag, dienst OCW opgericht om de belangen van Hagenaars met een beperking te behartigen; ; voor de organisaties die zich sterk maken voor hun belangen, maar ook voor degenen die zich daarbij niet hebben aangesloten.

Voorall vindt dat Hagenaars met een beperking hun leven naar eigen inzicht vorm moeten kunnen geven. Dus zoals zij dat zelf willen en kunnen. Voorall richt zich daarom op punten die mensen met een beperking belangrijk vinden en ‘nodig hebben’ om deel te kunnen nemen aan de samenleving. Daarbij gaat Voorall uit van de eigen kracht van de doelgroep en niet van de beperkingen.

www.voorall.nl

Onbeperkt Haags is een platform voor en door jongeren met een fysieke beperking en/of chronische ziekte. We zijn altijd op zoek naar mensen die mee willen helpen met het project. Dit kan helemaal ingericht worden op jou behoeftes. Drie keer per week of 1 keer in de maand, je bent altijd welkom.

Wat kan je doen bij Onbeperkt Haags?

Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om te schrijven over wat je mee maakt als jongere met een fysieke beperking en/of chronische ziekte. Alles met een positieve inslag, we willen laten zien wat de mogelijkheden zijn voor jongeren.

Daarnaast kan je ook met de website bezig. Nieuwsfeiten zoeken, artikelen online plaatsen  of het forum bijhouden.

Of misschien vind je het leuk om met projecten bezig te zijn die betrekking hebben met jongeren met een fysieke beperking en/of chronische ziekte?

Projecten die wij in het verleden hebben gedaan zijn bijvoorbeeld het testen van strandtenten op de toegankelijkheid en voorzieningen of HTM chauffeurs laten ervaren hoe het is om in een rolstoel met de bus te reizen.

Vind je het leuk om mee te helpen of heb je zelf ideeën?

Mail dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onbeperkt Haags
Van Diemenstraat 196
2518 VH Den Haag
T 070 365 52 88
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Facebook

Twitter

Onbeperkt Haags is gevestigd in het kantoor van Voorall.

Met het openbaar vervoer naar Onbeperkt Haags?

De volgende lijnen en haltes:

RandstadRaillijn 3, halte Van Speijkstraat (2 minuten lopen).
Tramlijn 17, halte Waldeck Pyrmontkade (2 minuten lopen).
Buslijnen 20 en 24, halte Laan van Meerdervoort (5 minuten lopen).

Met de auto naar Onbeperkt Haags?

Vanaf de snelweg A12:

Aan het eind van de Utrechtsebaan linksaf de Zuid-Hollandlaan op.
Na 400 m rechtsaf de Koningskade op.
Na 800 m linksaf de Laan Copes van Cattenburch op, rechtdoor op de Burgemeester Patijnlaan, rechtdoor op de Carnegielaan.
Na 1.7 km rechtsaf de Laan van Meerdervoort op.
Na 300 m linksaf de Tasmanstraat op.
Na 90 m rechtsaf de Van Speijkstraat op.
Na 60 m rechtsaf de Van Diemenstraat op.

Onbeperkt Haags is gevestigd in het kantoor van Voorall op nummer 196.