• Twee op een trap
  • Mute Sounds Zeepbel
  • Strandrolstoel 1
  • Mute Sounds
  • Strandrolstoel 2
  • Deejay

Naar school met een fysieke beperking en/of chronische ziekte kan veel vragen oproepen. Welke school in de regio Den Haag heeft de juiste voorzieningen voor jouw situatie en wat voor onderwijs wil je volgen?

Lees verder

Weet jij al of je verder wilt leren en wat voor studie je wilt gaan doen? Of je nu kiest voor een MBO, HBO of een universitaire (WO) studie het is altijd fijn als alles goed geregeld is voor jouw specifieke situatie.

Lees verder

Werk is voor veel mensen belangrijk omdat ze financieel onafhankelijk willen zijn en mee willen doen in de maatschappij. Een fysieke beperking en/of chronische ziekte kan van invloed zijn op jouw opleiding of op het krijgen van werk. Door jouw situatie is het mogelijk dat je extra moeilijkheden kan ondervinden.

Om te beginnen met je zoektocht naar werk is het verstandig om je af te vragen, “wat wil ik” en “wat kan ik”.

Lees verder

Onbeperkt Haags brengt alle informatie over wonen op één plek samen!

Lees verder

Alles over financiën op één plaats samengebracht door Onbeperkt Haags!

Lees verder

Sport is erg belangrijk en het is ook erg leuk. Maar waar kan je terecht als je wilt sporten met een fysieke beperking en/of chronische ziekte? Aan wat voor sporten kan je deelnemen als je visueel beperkt bent? In Den Haag zijn er een aantal sportverenigingen waar je met een handicap terecht kan. Sommige verenigingen zijn ook gespecialiseerd in sporten met een handicap. 

Lees verder

Onbeperkt Haags brengt alle informatie rondom uitgaan samen.

 

Lees verder

Als je visueel beperkt bent of gebruikt maakt van een rolstoel is het vaak erg lastig om nog goed op weg te kunnen.

Hieronder staan wat sites waar je kan vinden wat voor mogelijkheden er zijn om als je als rolstoelgebruiker, slechtziende of slechthorende bent om je goed te kunnen verplaatsen.

Lees verder

Daten, relaties en seks.
Hoe pak je het aan met een fysieke beperking en/of chronische ziekte?
Hoe ontmoet je iemand? Je kan op iemand af stappen, maar heb je ook wel eens gedacht aan online daten?
En seks? Hoe ga je daar mee om als je beperkt bent?
Er zijn heel veel websites te vinden over deze onderwerpen. Wij hebben een selectie gemaakt van een aantal websites die je verder kunnen informeren.

Lees verder

Iedereen gaat graag op vakantie, lekker een tijdje er tussenuit. Vooral bij gezinnen waarin een lid een fysieke handicap en/of een chronische ziekte heeft is ontspannen erg belangrijk. Het is dan erg belangrijk om te weten wat voor mogelijkheden er zijn als je op vakantie gaat met een beperking. Wat voor bungalowparken zijn er rolstoeltoegankelijk? Wat voor voorzieningen kunnen er geregeld worden om het jou zo comfortabel mogelijk te maken? Hoe goed kan je er met een visuele beperking op weg?

Lees verder