• Deejay
  • Twee op een trap
  • Strandrolstoel 1
  • Mute Sounds
  • Strandrolstoel 2
  • Mute Sounds Zeepbel

ecjp banner

Hey!

Lijkt het jou fijn om online in contact te komen met andere jongeren met lichamelijke of psychische struggles? Lees dan zeker even verder!

Wij zijn een groep jongeren met lichamelijke en psychische klachten. Niet heel lang geleden zijn wij gestart met het ECJP. Het ECJP werkt aan een toekomst waarin alle jongeren mee kunnen doen. Ook jij en andere jongeren voor wie dat net wat moeilijker is.

Wij begrijpen dat gewoon meedoen niet altijd even makkelijk is. Daarom willen we de praktische zaken graag wat makkelijker voor je maken. We helpen je om keuzes te maken, nemen twijfels weg en ondersteunen je om het maximale uit het leven te halen.

Hoe?

* Je kunt je vraag gratis naar ons toe sturen via WhatsApp

* We schrijven handige blogs over praktische zaken en het leren omgaan met een chronische aandoening

* Middels de nieuwe ECJP Community

Wij zijn begonnen via WhatsApp en hebben zo al meer dan 500 jongeren kunnen helpen. Wij weten dus maar al te goed hoe fijn het is te kunnen kletsen met iemand die je écht begrijpt en praktische tips kan geven waarmee je verder kan.

Daarom hebben we nu de ECJP COMMUNITY op Facebook opgericht. Een Facebook groep speciaal voor jou en andere jongeren met lichamelijke of psychische klachten; om elkaar te motiveren, inspireren, je verhaal te delen of vragen te stellen.
Lijkt jou dit wel wat? Meld je dan meteen aan >> 

In deze groep zullen wij, het team van ECJP, ook regelmatig een Q&A (vraag en antwoord) houden zodat jij je vragen aan ons kunt stellen omtrent school, werk, vergoedingen en regelingen of het omgaan met een lichamelijke of psychische struggles.

We zien je graag terug in de ECJP Community!

Groetjes, Team ECJP

Mandy, Meta, Nicolien, Nathalie en Romy

www.ecjp.nl / 06 26117565

P.S. Wil je liever privé je vraag, dilemma of verhaal kwijt? Stuur dan een WhatsApp berichtje via 06 26117565. Wij helpen je gratis! Je kunt ons vragen sturen omtrent regelingen tijdens je studie, mogelijkheden als je gaat werken of vergoedingen waar je misschien wel recht op hebt.