• Mute Sounds
  • Twee op een trap
  • Strandrolstoel 1
  • Mute Sounds Zeepbel
  • Strandrolstoel 2
  • Deejay


Met oud en nieuw ben ik naar een vriendin toegegaan 
met mijn pendel. Op 1 januari wilde ik naar huis gaan, maar kwam erachter dat ik een lekke band had. Dus belde ik de Medipoint. Hier kreeg ik de melding dat het antwoordapparaat vol was en de verbinding werd verbroken. Dat kan gebeuren, maar gelukkig is er nog een algemeen nummer dat je kan bellen.
Op internet dat nummer opgezocht en gebeld. Hier kreeg ik iemand aan die niet eens wist wat een pendel was en of ik het even wilde spellen. Ze zei dat ze alleen maar het nummer had van de 
Medipoint vestiging die ik daarvoor had gebeld en dat ze verder niks voor me kon doen. Gelukkig kon ik nog een nachtje blijven slapen, want ik kon niet naar huis, omdat ik dan twee keer een dure taxi moest betalen om de pendel weer op te halen.

De dag erna gelijk weer gebeld. Toen kreeg ik wel iemand aan de telefoon. Het bleek dat ik niet de enige was met bovenstaand verhaal, maar dat ze nog een ander telefoontje hadden gehad. Binnen 2 uur was er iemand die mijn band kwam maken. Mijn pendel is geen standaard vervoermiddel daardoor hebben ze daarvoor geen binnen banden op voorraad. De monteur had er een andere band omheen gedaan. Ik ben toen nog een paar uur gebleven en toen ik naar huis wilde kwam ik erachter dat hij weer lek was. Toen is er nog een keer een monteur gekomen en heeft er weer een verkeerde binnen band ingedaan waar ik wel een tijd mee kon rijden volgends hem.

Een paar dagen later wilde ik naar de fysiotherapie. Toen ik de pendel eruit reed had hij weer een lekke band. Ik weer gebeld en gevraagd of ze nog een leen pendel hadden, omdat ik weer aan het werk moest na het weekend en wel een vervoermiddel nodig had. Die dag hebben ze de pendels omgeruild en kon ik weer weg.

Maandag reed ik naar mijn werk en halverwege mijn route ging hij wel erg langzaam. Vlakbij de tram kon ik hem parkeren. Met de tram ging ik verder naar mijn werk. Op mijn werk Medipoint gebeld en gevraagd of ze een oplader konden brengen en dat kon. Ik ben weer met de tram naar mijn pendel gegaan met de oplader. Heb de pendel naar de Biesieklette gereden en heb hem daar aan de stroom gezetenweer terug naar mijn werk gegaan.

Het is wel allemaal goed gekomen, maar het was wel een afhankelijk begin van het jaar.