• Twee op een trap
  • Mute Sounds Zeepbel
  • Mute Sounds
  • Deejay
  • Strandrolstoel 1
  • Strandrolstoel 2

Vandaag begin ik aan mijn laatste 2 dagen als fulltime vrijwilliger. Ik heb namelijk een betaalde baan. Hier ben ik natuurlijk erg blij mee en ik vind het ook best spannend. Hoe ik aan een baan ben gekomen ga ik nu vertellen.

Vorig jaar kwam Onbeperkt Haags in contact met de Stichting Werken en Studeren op Maat (SWOM). We waren door een collega van Voorall op het bestaan van deze stichting gewezen. Het leek ons een interessante organisatie. Dus hebben wij hen bij ons op kantoor uitgenodigd voor een introductie gesprek. Na het gesprek op kantoor zijn wij naar een MasterClass gegaan van SWOM.

Na de MasterClass heb ik mij ingeschreven omdat ik door hen begeleid wilde worden naar een baan. Na een aantal gesprekken hebben ze een profiel van mij gemaakt. Hierna heb ik bij het UWV een Re-integratie traject aangevraagd. Nadat deze aanvraag goed was gekeurd door het UWV heeft SWOM mijn profiel bij een aantal bedrijven neergelegd en mocht ik bij een bedrijf op sollicitatiegesprek komen.

Het wachten op de uitslag van dit gesprek duurde een week en zo'n week duurt dan erg langl. Was ik goed genoeg om daar te werken? Heb ik het gesprek goed gedaan? Dit waren een aantal vragen die door mijn hoofd gingen tijdens het wachten.

Het wachten gaf mij heel veel spanning waardoor mijn spieren niet meer hellemaal goed meewerkte. Deze spanning viel van mij af toen ik gelukkig hoorde dat ik aangenomen was!
Om een goed beeld van de werkzaamheden en de afdeling te krijgen mocht ik een dag meelopen. Ik vond dit erg leuk en het sloot aan bij mijn verwachtingen. Dit was wederzijds.


Dus binnenkort begin ik aan mijn nieuwe uitdaging!