• Deejay
  • Twee op een trap
  • Mute Sounds
  • Strandrolstoel 2
  • Strandrolstoel 1
  • Mute Sounds Zeepbel
 

Het vuurwerk festival in Scheveningen is een jaarlijks 4 dagen durend evenement waar acht landen strijden om wie het mooiste vuurwerk kan af steken. 

 

Dit jaar ben ik twee dagen gegaan. De eerste keer ben ik gewoon met de pendel gegaan. Hij deed al een beetje raar, maar onlangs dat de pendel meerdere malen stil stond ben ik veilig heen en weer gekomen.De dag erna wilde ik weer met de pendel naar Scheveningen rijden, maar hij reed niet goed. Ik had over een afstand van 650 meter 6 minuten gedaan. Dat is net zo snel als iemand dieloopt  

 

Gelukkig heb ik tegenwoordig een tram in de buurt met een lage instap die ook nog eens naar Scheveningen rijd. Na mijn pendel goed  geparkeerd te hebben ben ik naar de tram gereden en ben ik op deze manier naar Scheveningen gegaan. 

 

Ik was bang dat de tramerg vol zou zitten, maar gelukkig stap ik in de tram bij een van de eerste haltes en daardoor was er nog genoeg ruimte om te gaan zitten. Binnen 20 minuten was ik op de boulevard van Schevenings en kon het vuur werk beginnen.

 

Na het vuurwerk ben ik op mijn gemak terug gereden naar de tramhalte. Eerst schrok ik, want zag alleen maar rode trams met trappen. Gelukkig zag ik nog een lage tram aan komen. Er stond een man die alles in goede banen leidde. Toen hij zag dat ik in een rolstoel zat kregen ik gelijk voorrang, omdat ik er anders niet in zou komen vanwege de  drukte. Hierdoor was ik snel weer thuis.