• Mute Sounds Zeepbel
  • Strandrolstoel 1
  • Twee op een trap
  • Strandrolstoel 2
  • Mute Sounds
  • Deejay

 F3469ED0 CD62 4D8E 8219 42F6A75DF1EB

Van ADO in de maatschappij had Onbeperkt Haags een aantal vrijkaarten ontvangen voor de kwalificatiewedstrijd voor de Olympische spelen.

Hierbij ging het om de wedstrijd Nederland- Zwitserland. Op de koudste en natste dag van de week helaas.

De wedstrijd was in het Kyrocera stadion. Het stadion is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er zijn veel rolstoel plekken, die snel en makkelijk te bereiken zijn met een lift. Het nadeel is wel dat het dak niet dicht kan. Dat was wel jammer, want de regen stortte naar beneden. Hierdoor moesten we onder het afdakje zitten waardoor je niet het hele veld kon zien.

Toen we eenmaal geïnstalleerd waren en een kop thee of koffie op hadden werden we iets warmer en konden we ontspannen naar de wedstrijdkijken.

Het was een leuke voetbal wedstijd die toch nog best spannend was. Hierdoor konden we helemaal opgaan in de wedstrijd. Waardoor we het al gauw iets warmer hadden. De eerste helft eindigde in 1-1. Toen de tweede helft begon zag je dat onze oranje dames meer aanvallend speelden. Binnen een kwartier was het 4-1 voor Nederland.

Iedereen dacht dat we de wedstrijd al gewonnen hadden. Dit was ook te merken aan de dames op het veld. De concentratie en de verdediging werd minder waardoor Zwitserland nog 2 goals scoorde. Gelukkig bleef het hier bij en wonnen we met 4-3 van Zwitserland!

We hebben ondanks het water toch een geslaagde avond gehad!