• Mute Sounds Zeepbel
  • Deejay
  • Mute Sounds
  • Twee op een trap
  • Strandrolstoel 2
  • Strandrolstoel 1
 

Afgelopen maandag had ik een drukke dag. Eerst moest ik naar de fysiotherapie, daarna naar kantoor en vanuit kantoor naar Scheveningen Dit is in totaal 25 kilometer. Dit hoort een gezonde accu prima te kunnen rijden, maar wanneer hij al bijna 7400 kilometer heeft gereden word het een ander verhaal....

 

Vanaf mijn huis naar de fysiotherapie en naar mijn werk was er niks aan de hand er was nog maar een lampje uit en dat kan want ik had er al een rit van 10 kilometer op zitten. Naar Scheveningen ging het ook prima er branden nog 5 van de 6 lampjes dat was een goed teken vond ik.

 

Op de weg terug wist ik dat er nog een lampje uit zou gaan, omdat ik over de 20 kilometer heen ging en dat gebeurde ook. Ik merkte wel dat hij wat langzamer ging.Dit kan gebeuren wanneer de accu minder wordt maar, bij de 20 kilometer kon ik de week er voor nog 5 kilometer verder rijden! Na ongeveer 5 kilometer maar 12 kilometer per uur hebben gereden ging de teller gestaag omlaag eerst naar 9,8 ,7 6 ,5,4,3,2 en toen stond ik de eerste keer stil op een heuvel dus ik iemand gevraagd of ze even een duwtje wilde geven en toen reed hij weer even met 7 kilometer per uur naar beneden door groen over de trambaan ging die even 6 kilometer per uur. Wel langzaam maar hij reed. 

 

Totdat ik moest stoppen reed hij 5 kilometer per uur. Op het moment dat ik weer kon rijden deed hij niks meer. Gelukkig kwam er iemand aan fietsen die mij weer even een duwtje wilde geven. Ik moest nog voor een stoplicht stoppen. Dat was de fatale stop. De accu was nu echt op. Wat nu?

 

Er was gelukkig iemand die mij wilde helpen. Deze keer was het alleen geen klein zetje wat ik nodig had. De goede man was zo aardig om mij de laatste 800 meter naar huis te duwen!